Home » Uw Droomauto

Uw Droomauto

Bent u op zoek naar een unieke auto, heeft u speciale wensen en/of heeft u uw droomauto al online gevonden waarvan uw hart sneller gaat kloppen? Dan biedt F1 Automotive de oplossing:

Wij zijn betrouwbare specialisten die vakkundig en secuur te werk gaan en maken van uw droom, de nieuwe realiteit. Een ultieme uitdaging waarbij niets teveel gevraagd is! Of de auto nu in Nederland te verkrijgen is of geïmporteerd dient te worden, wij gaan met veel passie voor u aan de slag. Doordat wij alles uit handen nemen en een uitgebreid netwerk hebben van betrouwbare partners, hoeft u zelf dus weinig te ondernemen en heeft u sneller en zorgeloos uw droomauto voor de deur. Er zijn tevens diverse mogelijkheden van inruil tot financiering.

F1 Automotive, uw auto importeur.
Hoe werkt het?

Naast ons aanbod, is er een enorm groot aanbod buiten Nederland wat vele voordelen kent.
Neem als voorbeeld de Duitse automarkt, prijstechnisch interessant en vaak zijn deze auto’s rijk uitgerust en goed onderhouden! Maar u kunt ook gaan voor the Classic American muscle Car met de nodige PK’s
tot aan het paradijs voor de liefhebber van Italiaans design.

Via de afspraken planner (link) kunt u aangeven wanneer u wenst langs te komen, hiervan ontvangt u een bevestiging per mail. Een van onze specialisten verwelkomt u in onze showroom.

Wij geven je graag een kijkje in ons stappenplan:

De oriëntatiefase
Vanuit onze liefde voor auto’s zullen wij met oprechte interesse met u in gesprek gaan waarin u uw wensen kunt aangeven. Transparantie is waar wij voor staan, zo ook tijdens de zoektocht, u kunt een eerlijk advies van ons verwachten. Hierna zullen wij binnen uw budget doelgericht op zoek gaan naar uw droomauto.
Wanneer wij deze gevonden hebben en u akkoord gaat volgen wij het volgende stappenplan:

1 De onderhandeling
2 De aankoop definitief maken
3 Het logistiek/transport en verzekering van het transport regelen
4 De RDW keuring
5 De BPM Berekening en bepaling
6 Aanvraag kentekenplaten
7 De garantieperiode
8 Afhankelijk van de geldigheid eventueel de APK Keuring en servicebeurt
9 Aflevering voor uw eerste rit met uw DROOMAUTO

Eventuele specifieke wensen kunnen uiteraard ook worden gerealiseerd, denk hierbij aan wrapping, getinte ramen, velgen etc.